Zamknij
WYPEŁNIJ FORMULARZ ABY ZAMÓWIĆ SERWIS
Zamknij
Wyślij zamówienieZamknij
a'Gusto

Szkolenia gastronomiczne

Rekomendujemy Szefa Kuchni Hotelu Radisson Piotra Lisiewskiego

Pan Piotr łączy fantazję z precyzją i nigdy nie rozczarowuje. Inspiracje czerpie z licznych podróży i konkursów kulinarnych. W swojej pracy korzysta także z regionalnych produktów i tradycyjnych przepisów. doradztwo kulinarne w nowych i istniejących obiektach gastronomicznych doradztwo personalne aranżowanie kart menu tworzenie receptur i analiza food cost organizowanie pracy w kuchni pokazy kulinarne dostosowane do potrzeb pokazy gotowania na żywo kulinarne spotkania na żywo konsultacje projektów technologicznych konsultacje i dobór profesjonalnych urządzeń gastronomicznych kompleksowe wdrażanie systemu HACCP nauka gotowania gastronomiczna fotografia reklamowa fotografowanie żywności i zastawy stołowej catering VIP.