Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Blendery barmańskie

Blendery barmańskie to żelazne wyposażenie profesjonalnych barów. Zatem przy tych urządzeniach warto zrobić dokładne badanie rynku i dobrze zastanowić się nad ich wyborem. Zdecydowanie odradzamy wszelkie próby ze sprzętem do użytku domowego, ponieważ jest to ten rodzaj urządzenia, który pracuje niemal na okrągło.

Należy pamiętać również o tym, że blendery barmańskie powinny mieć określone parametry, po to, aby rzeczywiście mogły działać nie tylko bardzo wydajnie, ale przez cały intensywny dzień pracy. Nie ma bowiem nic gorszego niż awaria tego rodzaju sprzętu lub też klient lokalu oczekujący bardzo długo na realizację swojego zamówienia.

Filtruj według

Na co więc należy zwrócić szczególną uwagę wyposażając lokal gastronomiczny?

Przede wszystkim na trwałość, wydajność, jak również na jedną z podstawowych kwestii, czyli bezpieczeństwo i łatwość obsługi. Ze względu na te właśnie kryteria my wybraliśmy urządzenia amerykańskiej firmy Mixtec. Zwracając szczególną uwagę nie tylko na renomę producenta, ale też na zastosowaną nowoczesną technologię.

Dysponujemy zatem trzema sztandarowymi modelami, które rekomendujemy, bo świetnie współgrają z trzema opcjami pracy w profesjonalnej gastronomii. Zapraszamy do wyboru blendera kielichowego SJ 9699 Mixtec, ponieważ to rodzaj urządzenia o największym zakresie działania. Jest rekomendowany do każdego rodzaju lokalu gastronomicznego, w tym również do pracy z gorącymi składnikami. Podoła też utrudnionym warunkom, gdyby zaistniała potrzeba zainstalowania go w tropikalnej aurze np. w barze na plaży. Urządzenie ma potężny silnik o mocy 1500 W, co oznacza, że może pracować bardzo dynamicznie. Ma także efektywny system chłodzący, czyli serce każdego blendera. To od niego właśnie w dużym stopniu zależy żywotność urządzenia.

Blendery barmańskie Mixtec są wyposażone w specjalną turbinę zasysającą powietrze, a także w efektywny system grodziowy. Co więcej nie musimy obawiać się o trwałość ostrzy, ponieważ przy ich produkcji uwzględniono technikę wytwarzania słynących z jakości japońskich noży. Mamy więc tutaj trzy rodzaje ostrzy: tnące, udarowe i rozdrabniające, które dla zwiększenia trwałości powleczono powłoką z tytanu.

Jeśli lokal gastronomiczny nie pracuje, aż tak intensywnie można rozważyć dwa pozostałe modele, czyli blender SJ 9667 albo też model SJ 6800. Pierwszy z nich ma możliwość wytwarzania 150 koktajli na dobę i sprawdzi się w lokalach o średnim natężeniu ruchu. Natomiast drugi wytwarza 50 koktajli na dobę i polecamy go do lokali o niskim natężeniu ruchu.

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się