Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Stoły chłodnicze do pizzy

Pizza jest najbardziej popularnym włoskim daniem. Serwuje się ją praktycznie w każdym lokalu gastronomicznym. Każda pizzeria, bar, czy restauracja powinny być wyposażone w profesjonalny sprzęt do robienia pizzy. Do takich sprzętów zalicza się stół chłodniczy do pizzy. Jest to urządzenie, które spełnia na raz kilka funkcji, a w gastronomii jest to szczególnie ważne, ponieważ pozwala zagospodarować i tak już ograniczone miejsce.

Filtruj według

Głównym zadaniem stołu chłodniczego do pizzy jest utrzymanie ciasta w odpowiedniej temperaturze, zanim trafi ono do gorącego pieca. Profesjonalny stół chłodniczy do pizzy przypomina z wyglądu szafkę z blatem. Oczywiście poszczególne modele znacznie się od siebie różnią, ponieważ mogą być one wyposażone w różne dodatkowe udogodnienia, takie jak dodatkowe szuflady, czy blat roboczy wykonany z granitu, marmuru, czy stali nierdzewnej.

Wybór jest naprawdę spory, co pozwala na wybranie do swojego lokalu dokładnie takiego stołu chłodniczego jaki zmieści się w naszej kuchni. Dzięki stołom chłodniczym do pizzy, możliwe jest przygotowanie dużej ilości ciasta, a jak wiemy topowe pizzerie i lokale serwujące pizze, są oblegane przez klientów do późnych godzin nocnych. Stoły chłodnicze do pizzy, nie tylko pomagają w pracy, ale także pozwalają na lepsze jej zaplanowanie. Ciasto przechowywane w odpowiedniej temperaturze, zachowuje wszystkie swoje najważniejsze atuty, dzięki czemu nie marnuje się ani grama składników, a w czasach nurtu zero waste jest to szczególnie ważne.

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się