Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Widelce do mięs

Mięso jest jednym z najczęściej przyrządzanych potraw, dlatego by móc w prosty i łatwy sposób pokroić ulubioną pieczeń lub schab musimy posiadać odpowiednie narzędzia. Jednym z nich jest widelec do mięsa. Przygotowywanie, pieczenie, przewracanie i podawani mięs jest wiele prostsze przy użyciu widelców do mięs. Widelce do mięs są bardzo wytrzymałymi narzędziami, które powinny znaleźć się w każdej kuchni, nie wspominając o każdej restauracji i lokalu, w którym podaje się jedzenie.

Filtruj według

W naszej ofercie znajduje się wiele typów widelców. Jednak najczęściej używanym modelem jest widelec o długości 180 mm z drewnianą lub stalową rączką. Jest on bardzo łatwy w utrzymaniu w dłoni oraz bardzo łatwo się nim posługuje. Najczęściej widelec do mięs jest wykorzystywany do przytrzymania mięsa w chwili kiedy jest dopiero co wyjęte z piekarnika i chcemy je pokroić. Jednak używa się go również do przewracania mięsa w trakcie pieczenia lub gotowania i do sprawdzania stanu przygotowania mięsa.

Wybór odpowiedniego widelca jest uzależniony od osobistych preferencji odnośnie tego gastronomicznego narzędzia. Jednak warto dodać, że w sklepach gastronomicznych agusto, znajdziemy bardzo szeroki wybór tego typu narzędzi. Profesjonalna obsługa z pewnością pomoże w wybraniu odpowiedniego widelca do mięs, a klient będzie zadowolony z użytkowania przez długie lata. Warto również dodać, że w kolekcji znajdują się widelce do mięs o klasycznym oraz ponadczasowym designie.

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się