Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Mieszadła

Wszelkiego rodzaju mieszadła bardzo ułatwiają nam pracę w kuchni. Wyróżniamy kilka rodzajów mieszadeł: łopatkowe, turbinowe, kubełkowe i polipropylenowe. Jednak najczęściej używamy najprostszych mieszadeł w gospodarstwie domowym, czy restauracjach. Mątewki, trzepaczki i mieszadła najczęściej używamy przy robieniu naleśników i pieczeniu ciast, jest to bardzo przydatny sprzęt kuchenny ułatwiający nam pracę.

Filtruj według

Mieszadła są stworzone z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Ich rączka jest stabilna i łatwa do trzymania w ręku. Trzepaczka składa się z trzepaczki głównej oraz dwóch kulek umieszczonych wewnątrz koszyka trzepaczki. Dwie kulki mają za zadanie szybsze rozbijanie mąki, lub innych składników podczas gotowania. Masa ubijana tą ubijaczką jest zdecydowanie bardziej gładka i puszysta, a dodatkowe kulki zwiększają szybkość ubijania. Ubijaczka jest łatwa w czyszczeniu, oraz wygodna w użytkowaniu. Nadaje się do czyszczenia w zmywarce, dzięki czemu oszczędzamy wodę i energię. Jest ona wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej dzięki czemu jest bezpieczna dla zdrowia człowieka.

Jeżeli w Twoim gospodarstwie domowym lub restauracji nie ma tego typy ubijaczki, nie czekaj ani chwili i udaj się do sklepu gastronomicznego agusto. Tam szereg specjalistów pozwoli dobrać Ci idealne narzędzie do pracy w Twojej gastronomicznej przestrzeni.

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się