Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Rózgi

Każdy nawet najbardziej wysublimowany wypiek, potrzebuje określonych składników, a także niezbędnych narzędzi, które sprawdzają się zarówno w piekarniach, cukierniach, jak i restauracjach. Jednym z takich niezbędnych elementów wyposażenia każdej kuchni jest rózga gastronomiczna. Rózgi służą do ubijania kremów, mas cukierniczych, czy jaj. Jest to proste, a zarazem bardzo praktyczne narzędzie, które łączy w sobie wysoką funkcjonalność, a także precyzje wykonania.

Filtruj według

Przemyślana konstrukcja i niewielka waga sprawiają, że rózgi idealnie sprawdzają się w cukierniach, piekarniach, a także restauracjach, czy barach. Wszędzie tam, gdzie potrzebujemy szybko zamieszać sos, ubić jajka na sernik, zrobić idealną bitą śmietanę rózga doskonale wykona swoje zadanie. Rózgi dzięki swojej prostej konstrukcji przez długi czas zachowują swoją formę i nie jest potrzeba ich specjalna konserwacja.

Rózgi gastronomiczne dostępne są w różnych wymiarach, które znajdują szerokie zastosowanie we wszystkich dziedzinach gastronomii. Długość i szerokość rózg przekłada się na wygodę i komfort użytkowania, co sprawia, że praca idzie znacznie szybciej, a wiadomo, że w gastronomii każda minuta jest na wagę złota. Rózgi wykonane są zazwyczaj ze stali nierdzewnej, dzięki czemu są one bardzo wytrzymałe i odporne na działanie czynników zewnętrznych.

Oferujemy państwu produkty, które charakteryzują się najwyższą jakością, oraz trwałością. Wybierz agusto i wyposaż swoje miejsce pracy, lub domową kuchnię.

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się