Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Wilki - akcesoria

Wilki do mielenia mięsa są ogromnym ułatwieniem dla wielu lokali gastronomicznych, w których przerabia się mięso, dzięki nim jest ono mielone lub rozdrabniane. Ważne jest, aby takie urządzenia odpowiednio wyposażyć w różnorodne sitka, szarpaki, czy noże, dzięki czemu jedna maszyna będzie posiadała imponującą ilość funkcji i zdecydowanie usprawni pracę w danej restauracji, czy sklepie. Należy zaznaczyć, że to właśnie akcesoria odpowiadają za efekt rozdrobnienia mięsa. W tej kategorii znajdą Państwo najważniejsze dodatki, które są niezbędne do prawidłowej pracy każdej maszynki do mięsa.

Filtruj według

Wysoka jakość akcesoriów

Oferowane przez nas elementy wyposażenia wilka gastronomicznego charakteryzują się bardzo dobrą jakością, która zapewni Państwu wysoką wydajność. Wszystkie nasze akcesoria są stworzone z najlepszych stali, które są wysokogatunkowe, jest to między innymi stal nierdzewna, które jest niezwykle trwała i odporna na korozję. Dodatkowo pragniemy zaznaczyć, że w swojej ofercie umieściliśmy wyłącznie akcesoria do maszynek do mięsa, które pochodzą od sprawdzonych producentów, którzy dają najczęściej 1-roczną gwarancję na dane produkty.

Noże do wilka

Jednym z najważniejszych akcesoriów jest oczywiście nóż do wilka. Aby rzeczywiście mógł nam służyć przez jak najdłuższy okres, powinniśmy zdecydować się na taki, który jest naprawdę ostry, jeżeli jest zbyt tępy, może spowolnić i obciążyć pracę całej maszynki do mięsa. W naszej ofercie znajdą Państwo noże najwyższej jakości i ostrości.

Sitka do wilka

Posiadamy również różnej wielkości sitka, które mielą mięso podczas obróbki w maszynie. Ich wielkość jest bardzo ważna, ponieważ to od niej zależy stopień zmielenia. Wszystkie sitka, które Państwu oferujemy, są wykonane ze stali nierdzewnej, aby jak najdłużej mogły Wam służyć.

Szarpaki

Kolejnym akcesorium, które oferujemy, są szarpaki do wilka gastronomicznego. Są to w zasadzie sitka, które posiadają zdecydowanie większe oczka, najczęściej od 20 do 30 mm. Dzięki nim mogą Państwo uzyskać mięso mniej rozdrobnione niż w przypadku sitek. Taki zabieg jest szczególnie przydatny w przypadku produkcji wędlin.

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się