Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według

Zlewy dwukomorowe

Czy prowadząc lokal gastronomiczny warto zainwestować w zlewy dwukomorowe, czy może jednak w inne opcje?

Znaleźliśmy odpowiedź na to istotne pytanie. Zazwyczaj organizacja pracy personelu lokalu gastronomicznego należy do obowiązków managera. Dlatego dobrze, gdy ta osoba jest zatrudniona już na etapie tworzenia projektu. Warto również skorzystać z usług profesjonalnej firmy lub chociaż doradcy biegłego w projektowaniu od podstaw punktu gastronomicznego.

Dlaczego tak bardzo uwydatniamy tę kwestię?

Otóż dlatego, że niektórych błędów nie będzie można sprostować. Dobrze przemyślana tj. właściwie zaprojektowana jednostka gastronomiczna niewątpliwie jest kluczem do dobrej organizacji pracy i w konsekwencji prowadzi do sukcesu. Niewątpliwie bardzo potrzebnym miejscem w lokalu gastronomicznym jest zmywalnia. Ze względu na specyfikę warunków tj. środowisko wodne i wysokie temperatury, meble w zmywalni powinny być ze stali nierdzewnej. Tylko taki bowiem materiał jest odporny na korozję. Zasługują one na uwagę nie tylko dlatego, że są funkcjonalne, ale również dlatego, że są inwestycją na długie lata. Podołają bardzo intensywnej eksploatacji, ale też zapewniają higieniczne warunki przetwarzania żywności.

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się