Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Zlewy dwukomorowe

Czy prowadząc lokal gastronomiczny warto zainwestować w zlewy dwukomorowe, czy może jednak w inne opcje?

Znaleźliśmy odpowiedź na to istotne pytanie. Zazwyczaj organizacja pracy personelu lokalu gastronomicznego należy do obowiązków managera. Dlatego dobrze, gdy ta osoba jest zatrudniona już na etapie tworzenia projektu. Warto również skorzystać z usług profesjonalnej firmy lub chociaż doradcy biegłego w projektowaniu od podstaw punktu gastronomicznego.

Dlaczego tak bardzo uwydatniamy tę kwestię?

Otóż dlatego, że niektórych błędów nie będzie można sprostować. Dobrze przemyślana tj. właściwie zaprojektowana jednostka gastronomiczna niewątpliwie jest kluczem do dobrej organizacji pracy i w konsekwencji prowadzi do sukcesu. Niewątpliwie bardzo potrzebnym miejscem w lokalu gastronomicznym jest zmywalnia. Ze względu na specyfikę warunków tj. środowisko wodne i wysokie temperatury, meble w zmywalni powinny być ze stali nierdzewnej. Tylko taki bowiem materiał jest odporny na korozję. Zasługują one na uwagę nie tylko dlatego, że są funkcjonalne, ale również dlatego, że są inwestycją na długie lata. Podołają bardzo intensywnej eksploatacji, ale też zapewniają higieniczne warunki przetwarzania żywności.

Filtruj według

Elementem wyposażenia, który warto wziąć pod uwagę są bardzo praktyczne zlewy i to zarówno zlewy dwukomorowe, jak i jednokomorowe. Przy ich wyborze zwykle ważną rolę odgrywa specyfika prowadzonej działalności, ale też wielkość zmywalni. Czasem zamiast zlewu z dwiema komorami pojawia się opcja zlewu z jedną komorą, ale z ociekaczem. Obie wersje zajmują tyle samo miejsca jednak ociekacz będzie bardziej przydatny, aniżeli druga komora.

W ofercie naszego sklepu prezentujemy bardzo trwałe i stabilne zlewy dwukomorowe firmy Stalgast (614706). Przemawiają za nimi przede wszystkim sprawdzona technologia produkcji jak i niezawodny materiał, czyli stal nierdzewna o odpowiednich parametrach. Zlewy dwukomorowe mają komory o odpowiedniej do gastronomii wielkości, czyli komory o wymiarach 400 x 400 x 250. Przy takiej wielkości łatwo umyjemy wszelkie duże akcesoria kuchenne lub bardzo duże garnki gastronomiczne. Na dole zlewu zamocowano praktyczną półkę, która służy do stawiania rzeczy przygotowanych do mycia. Jeśli chodzi o technologię, elementy stołu ze zlewem są spawane. Nie używanie nitów podczas produkcji zdecydowanie wzmacnia całą konstrukcję. Według opinii ekspertów produkty powstające w wyniku spawania uchodzą za najbardziej wytrzymałe. Inwestując zatem w takie zlewy dwukomorowe inwestujemy długofalowo.

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się