Projekt za sanepid za Kebab

Planujesz otworzyć kebab? aGusto to firma, która zatroszczy się o każdy aspekt Twojego biznesu. Od projektu technologicznego po wyposażenie gastronomiczne - aGusto jest ekspertem, na którym możesz polegać. Dowiedz się więcej o naszej firmie i zobacz, jak możemy Ci pomóc w realizacji marzeń o własnym kebabie.

Profesjonalne projekty technologiczne dostosowane do Twoich potrzeb

aGusto to firma z wieloletnim doświadczeniem w tworzeniu projektów technologicznych dla różnych branż gastronomicznych, w tym dla kebabów. Nasze projekty technologiczne dla kebab są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów i spełniają wymagania Sanepidu. Dysponujemy certyfikatami potwierdzającymi naszą wiedzę i umiejętności w tej dziedzinie.

Wyposażenie gastronomiczne na najwyższym poziomie

W aGusto stawiamy na jakość i funkcjonalność. Oferujemy szeroki wybór wyposażenia gastronomicznego dla kebab, które pozwoli Ci w pełni wykorzystać możliwości swojej przestrzeni i zapewnić klientom najlepsze doświadczenia kulinarne. Współpracujemy z renomowanymi dostawcami, aby dostarczyć Ci niezawodne urządzenia, które będą służyć przez długie lata.

Wsparcie w uzyskaniu zgody Sanepidu

Jesteśmy świadomi, jak ważne jest uzyskanie zgody Sanepidu dla prowadzenia działalności gastronomicznej. Nasze projekty technologiczne spełniają wszelkie wymagania tego urzędu, co potwierdzają liczne referencje od zadowolonych klientów. Dzięki naszej pomocy proces uzyskania zgody Sanepidu będzie łatwiejszy i mniej stresujący.

Doświadczony zespół gotowy do pomocy na każdym etapie

Nasz zespół to grupa doświadczonych specjalistów, którzy służą pomocą na każdym etapie realizacji Twojego projektu od pomysłu po finalną realizację. Współpracujemy z klientem na każdym etapie, aby zapewnić, że wszystko idzie zgodnie z planem. Nasza współpraca z klientem nie kończy się na dostarczeniu projektu czy sprzętu - jesteśmy dostępni dla Ciebie również po uruchomieniu działalności, oferując serwis urządzeń gastronomicznych.

Realizacje, które mówią same za siebie

Jesteśmy dumni z wielu udanych realizacji, które przeprowadziliśmy dla naszych klientów. Od małych kebabów po duże restauracje - zawsze stawiamy na najwyższy standard obsługi i jakości dostarczanych przez nas usług. Zapraszamy do zapoznania się z naszym portfolio, aby zobaczyć, jak możemy pomóc Ci w realizacji Twojego projektu.

Szeroka oferta dla różnych branż gastronomicznych

Nasza oferta nie ogranicza się tylko do kebabów. Oferujemy kompleksowe usługi dla różnych branż gastronomicznych - od barów, przez bistro, cukiernie, firmy cateringowe, aż po kawiarnie i restauracje. Każdy projekt jest dla nas wyzwaniem, które podejmujemy z pełnym zaangażowaniem i pasją. Sprawdź naszą pełną ofertę na stronie projektów technologicznych oraz wyposażenia gastronomicznego.

Z a’Gusto otworzysz kebab, który zachwyci klientów

Wybierając aGusto, wybierasz profesjonalizm, doświadczenie i pełne zaangażowanie. Niezależnie od tego, czy dopiero planujesz otworzyć kebab, czy potrzebujesz profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego - jesteśmy tu, aby Ci pomóc. Skontaktuj się z nami i dowiedz się, jak możemy przyczynić się do sukcesu Twojego biznesu.

Pramenovi

Tehnološko projektiranje ugostiteljskog objekta

Tehnološki dizajn restorana temelj je potreban za izgradnju uspješne tvrtke u HoReCa industriji.

Prilikom otvaranja vlastitog posla u gastronomiji, trebali biste se pobrinuti za mnoge aspekte. Najvažniji su elementi koji određuju hoće li određeni restoran ili bar uopće početi funkcionirati. Tek nakon toga vrijedi se usredotočiti na detalje.

Prvi, najvažniji zahtjevi definitivno uključuju ispunjava li određeni prostor zakonska očekivanja, na primjer u vezi sa SANEPID-om, protupožarnim propisima ili zdravljem i sigurnošću.

Prostor se također mora prilagoditi profilu budućeg poslovanja – prvenstveno se radi o njegovoj funkcionalnosti, usklađenosti u skladu s veličinom, kao i estetikom

Tehnološka rješenja

Svaki restoran zahtijeva različita tehnološka rješenja. Stoga se gotovi planovi ne smiju koristiti.

Dizajn ugostiteljskog objekta uzima u obzir odgovore na različita pitanja. Koja će jela biti poslužena – odmrznuta ili možda pripremljena ručno i redovito? Hoće li se meso ili jaja koristiti u restoranu? Koja će biti osnova za obroke – poluproizvodi ili samo sirovine? Hoće li mjesto ponuditi alkohol? Kako će se posluživati hrana i piće?

Broj pitanja koja treba uzeti u obzir zaista je širok. Različita rješenja bit će prikladna za kebab štand, druga u restoranu koji organizira zabave, a još drugačija – u ugostiteljskoj tvrtki.

Proces razvoja projekta

Tehnološki dizajn restorana kreiran je u dvije faze. Koncepti su unaprijed pripremljeni zajedno s procijenjenim vrednovanjem provedbe. Ova faza zahtijeva blisku suradnju s klijentom, jer osim odabira određenog rješenja, moramo ga razjasniti u skladu sa željama i očekivanjima klijenta, u skladu s uvjetima koje nameću sam prostor i njegova infrastruktura. Naravno, kao rezultat uvedenih promjena, izvorno pretpostavljeni troškovi provedbe mogu se promijeniti.

Priprema koncepta, uz pretpostavku bliske suradnje klijenta, traje od 5 do 10 dana. Nakon odobrenja razvijenog koncepta, nastavljamo s pripremom odgovarajućeg projekta. Izvršni projekt, konzultiran sa SANEPID-om, koji je osvojio stručnjak i u skladu s propisima o zaštiti od požara, provodi se u roku od 10 dana. Naravno, klijent se može zadovoljiti samim konceptom, odustajući od detaljnog dizajna.

Trošak (cijena) pripreme koncepta i samog projekta rezultat je mnogih čimbenika. Ovisi, između ostalog, o opsegu i stupnju složenosti projekta, gastronomskom profilu prostora, uvjetima prostora, individualnim željama kupaca, korištenim rješenjima.

O čemu da se brinem?

Svaki restoran zahtijeva različita tehnološka rješenja. Stoga se gotovi planovi ne smiju koristiti.

Dizajn ugostiteljskog objekta uzima u obzir odgovore na različita pitanja. Koja će jela biti poslužena – odmrznuta ili možda pripremljena ručno i redovito? Hoće li se meso ili jaja koristiti u restoranu? Koja će biti osnova za obroke – poluproizvodi ili samo sirovine? Hoće li mjesto ponuditi alkohol? Kako će se posluživati hrana i piće?

Broj pitanja koja treba uzeti u obzir zaista je širok. Različita rješenja bit će prikladna za kebab štand, druga u restoranu koji organizira zabave, a još drugačija – u ugostiteljskoj tvrtki.

Što je uključeno u dizajn prostora?

Uvod u tehnološki projekt je opis određenog mjesta i posla koji će se u njemu obaviti. Osobe koje naručuju tehnološke projekte za ugostiteljski objekt našoj tvrtki mogu biti sigurne u njihovu pouzdanost.

Za svaki od projekata priložimo popis dokumenata kojih smo se strogo pridržavali. To su zakoni, propisi i pravna tumačenja, kao i literatura iz područja gastronomije i ogledni katalozi proizvođača ugostiteljske opreme.

Na jednom mjestu grupiramo svu dokumentaciju potrebnu za zakonito i funkcionalno vođenje vlastitih prostora. Projekt koji je pripremio Agusto uvijek je u skladu s propisima SANEPID-a, zaštitom od požara te zdravstvenim i sigurnosnim propisima.

Također nastavljamo s stvaranjem pretpostavki o mjestu posluživanja hrane, mjestima dostupnim gostima, načinu proizvodnje i skladištenja jela, kao i stvaranju društvenih objekata. Razvijamo prototip usluge i moguću dostavu kupcima

Detalji

Svaki tehnološki projekt gastronomskog objekta provodi se sveobuhvatno, zbog čega vodimo računa i o stvarima sastavljenim od mnogih elemenata. Našim klijentima pokazujemo korake koje moraju poduzeti kako bi organizirali ispravan tijek tehnoloških procesa. Svaki projekt konzultira se s lokalnim ogrankom SANEPID-a.

To su odgovori na pitanja o tome kako naručiti i isporučiti proizvode, kako ih pravilno pohraniti i što učiniti s otpadom. Jednako je važno pažljivo dizajnirati pojedine prostorije i radne stanice. Tehnološki projekt sugerira koliko bi ljudi trebalo biti zaposleno i upoznaje se sa zdravstvenim i sigurnosnim zahtjevima koje zaposlenici moraju ispuniti.

Na samom kraju dodajemo preporuke za tvrtku koja će provesti projekt – potrebne smjernice za vodovodne sustave i kanalizaciju, ventilaciju, plin i električne instalacije. Također provodimo dizajn interijera, zajedno s predloženim uređajima. Prije konačnog odobrenja projekta od strane klijenta, dopuštamo vam da napravite nekoliko promjena. Sudjelujemo i na recepciji prostorija od strane SANEPID-a

Tko će ga potpisati?

Ponosni smo na naše projekte, jer kupci hvale njihovu korisnost i brigu o najmanjim elementima. Međutim, tehnološki dizajn restorana i dalje zahtijeva službeno odobrenje nadležnih tijela.

Prije nego što vam damo tehnološki dizajn restorana koji smo izradili, ispod njega se prvo mora pojaviti okrugli pečat stručnjaka za zdravlje i sigurnost, kao i sanitarnog i higijenskog stručnjaka. Samo će takva dokumentacija biti prikladna za preuzimanje dozvole od sanitarnog tijela.

Povjerenje, sigurnost, udobnost

Već deset godina svojim klijentima nudimo sveobuhvatne tehnološke projekte za gastronomski objekt. Ne samo da ispunjavamo sve potrebne zakonske zahtjeve, standarde i komplicirane propise, već vam prije svega pomažemo da ostvarite svoje snove.

To je često najvažnija motivacija zašto naši kupci žele otvoriti vlastiti restoran, pub ili bar. Želimo vam pomoći da svoju ideju o vlastitom poslu ostvarite.

Ponosni smo kada vidimo kako još jedan od naših klijenata širi krila u gastronomiji. Također ćemo uživati u vašem uspjehu – stoga se ne ustručavajte kontaktirati nas sada