Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według
Filtruj według
Marka

Naczynia jednorazowe

W każdym lokalu gastronomicznym potrzebne są naczynia jednorazowe. Gdy serwuje się coś na wynos, sosy najczęściej zamyka się w specjalnych jednorazowych pojemnikach, by klient mógł zjeść zawartość i wyrzucić opakowanie. Naczynia jednorazowe są bardzo mocno związane z całym zamysłem „finger food”, którego zamysł polega na serwowaniu potraw „na jeden kęs”. Malutkie desery, serwowane w plastikowych pojemniczkach, które będziemy mogli wyrzucić zaraz po zjedzeniu. Jest to bardzo praktyczne rozwiązanie.

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się