Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Zmywalnia

Kiedy projektujemy zmywalnie musimy wziąć pod uwagę wiele aspektów. Higiena w lokalach gastronomicznych jest bardzo ważna dlatego przy projektowaniu zmywalni musimy pamiętać, że musi być ona jak najbardziej funkcjonalna oraz musi zapewniać ergonomię pracy.

Podstawowym wyposażeniem zmywalni jest oczywiście zlew z baterią gastronomiczną, najlepiej wyposażoną w prysznic. Jednak często na zmywanie ręczne nie ma zbyt dużo czasu. W dodatku wiąże się z dużym zużyciem wody. W zmywalni zawsze warto rozważyć zakup zmywarki gastronomicznej. Jest to oszczędność przede wszystkim czasu oraz wody. Cykl mycia zmywarki domowej trwa ok. 2 godziny natomiast zmywarka gastronomiczna umyje naczynia w ok. 2 minuty.

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się