Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według

Rózgi

Czy może być prostszy sprzęt cukierniczy niż rózgi zwane też trzepaczkami lub ubijaczkami? Naszym zdaniem raczej nie. Pomimo dostępności mikserów i wielu innych urządzeń cukierniczych nadal cieszą się one względami cukierników. Te akcesoria bronią się same. Są po prostu na wyciągnięcie ręki. Sięgamy po nie, gdy tylko zachodzi potrzeba szybkiego, ale bardzo dokładnego zmieszania konsystencji lub napowietrzenia płynnych substancji. Rózgi wyróżnia niezwykle prosta konstrukcja. Zwłaszcza dotyczy to tych, w których stalowe druty przechodzą płynnie w uchwyt. Nie wymagają też żadnego uruchomienia do pracy. Co ważniejsze nie mamy po ich użyciu wielu akcesoriów do mycia.

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się