Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według
Filtruj według
Marka

Sita

Większość polskich tradycyjnych receptur na ciasta i inne łakocie zawiera głównie pszenną mąkę, czasem zdarza się jej miks z mąką ziemniaczaną. Nie mogą się bez niej obejść ani szarlotki, ani ciasta drożdżowe czy też pączki. Czy próbowaliście kiedyś znaleźć odpowiedź na pytanie dlaczego należy przesiać mąkę zanim zaczniemy realizować przepis na słodką ucztę? Nie trudźcie się zbytnio, bo my mamy już gotową odpowiedź. Tę nieskomplikowaną czynność robimy z dwóch ważnych powodów. Po pierwsze po to, aby otrzymać bardziej puszystą mąkę do wypieków. Po drugie jeśli używamy cukru pudru to i ten składnik warto przesiać przez odpowiednio drobne sita. Dzięki temu słodki smak cukru będzie bardzo równomiernie rozprowadzony.

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się