Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według

Ranty cukiernicze

Czy wiecie, że podziwiane przez nas duże torty okolicznościowe, między innymi weselne powstają po konsultacji? Naprawdę tak jest ponieważ chodzi nie tylko o preferencje smakowe, ale także o wygląd wymarzonego tortu. Dlatego też cukiernik musi zebrać jak najwięcej informacji, aby trafić w gust klientów. Dotyczy to zarówno doznań organoleptycznych jak i wizualnych.

Wśród akcesoriów mistrza cukiernictwa niezbędne są ranty cukiernicze, bo to one są odpowiedzialne za formę tortu. Ich wybór jest imponujący. Ranty cukiernicze różnią się wielkością i kształtem oraz rodzajem powierzchni. Ta ostatnia może być gładka, ale może też być perforowana po to, aby boczne partie ciasta również piekły się w równomiernie. Natomiast jedno je łączy, a mianowicie materiał, z którego są wykonane, to najlepszej jakości stal nierdzewna 18/10. Jest ona nie tylko solidna i trwała, ale również sterylna i łatwa w utrzymaniu czystości.

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się