Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według
Filtruj według
Marka

Kostkarki

Kostkarki do lodu to ten rodzaj urządzeń, bez których funkcjonowanie lokalu gastronomicznego byłoby bardzo utrudnione. Właściwie trudno wyobrazić sobie bez nich wyposażenie restauracji i baru, ale też kawiarni lub firmy cateringowej. Jedne sprawdzą się w małym punkcie gastronomicznym, inne zaś w sieciowej restauracji, bo tutaj najbardziej istotna jest wydajność.

W zależności od producenta może ona wynosić od kilkunastu do stukilkudziesięciu kilogramów na dobę, ale wydajność to nie jedyny istotny parametr, który charakteryzuje gastronomiczne kostkarki. Oprócz niej bardzo istotne są materiały, z których je wyprodukowano. Tutaj za najlepsze uchodzą stal nierdzewna wraz z wysokiej jakości tworzywem. Elementy ze stali nierdzewnej są bowiem uznawane za najbardziej higieniczne. Z takich właśnie niezwykle gładkich powierzchni ze stali nierdzewnej bardzo łatwo zmyjemy nieczystości, a bakterie nie mają na nich szans.

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się