Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według
Filtruj według
Marka

Kloce masarskie

W restauracjach zawsze potrzebne jest świeże mięso. Jednak nie zawsze jest ono przywożone już w porcjach, a czasami nawet lokale szczycą się tym, że same kroją mięso, dzięki czemu klienci posiadają gwarancje świeżości. W sklepach natomiast zazwyczaj słychać z zaplecza, jak ktoś mocno uderza, tworząc tym samym głuchy i nieprzyjemny stukot. Jest to nic innego, jak uderzenie tasakiem w kloc masarski, który służy jako podstawka do porcjowania mięsa, gdyż ta czynność wymaga zarówno krzepy wykonawcy, jak i wytrzymałego tworzywa, które będzie raz za razem znosić uderzenia tasaka, bądź innego ostrza

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się