Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według
Filtruj według
Marka

Noże HACCP

Praca w gastronomii wiąże się z ciągłym używaniem narzędzi, a w szczególności noży, które są niezbędnym wyposażeniem każdego lokalu serwującego posiłki. Jednak w restauracjach stawiających na szybkość, precyzje i niesamowity smak potraw, potrzebne są narzędzia najwyższej jakości.

Z tego właśnie względu powstał system HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), który ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności identyfikując skalę zagrożenia w ramach wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń.

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się