Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Komory wzrostowe / garowniki

Aktualnie gastronomia profesjonalna rozwija się niezwykle dynamicznie. Wraz z tym trendem pojawiają się innowacyjne urządzenia i koncepty, lub też modyfikacje znanych wcześniej rozwiązań. Przy szerokiej ofercie multifunkcyjnych urządzeń można również rozbudowywać karty dań i wprowadzać nowe produkty. Dzięki nowoczesnym piecom piekarniczo-cukierniczym można przyrządzać ofertę śniadaniową w oparciu o pieczywo własnego wyrobu. Ponadto wykorzystując łatwość obsługi takiego pieca można serwować pyszne ciasta o każdej porze.

Według ekspertów kulinarnych doskonałą jakość i powtarzalne efekty wypieku gwarantują dodatkowe, profesjonalne urządzenia. To komory wzrostowe / garowniki. Ich zadaniem jest zapewnienie optymalnych warunków dla ciasta, czyli odpowiedniego poziomu wilgotności, temperatury i cyrkulacji powietrza. Aby ten proces przebiegał prawidłowo wystarczy ustawić właściwe parametry.

Filtruj według

Stabilna temperatura jest tutaj priorytetem dlatego też komory wzrostowe / garowniki są wykonane z materiału o właściwościach o wysokich parametrach izolacyjnych, czyli stali nierdzewnej. To również najlepszy materiał do wilgotnego środowiska jakie panuje w komorze. Hamuje proces rozwoju pleśni i odpowiada wysokim standardom higienicznym. Część z tych urządzeń zaprojektowana jest tak, aby tworzyła zabudowę modułową. Niektóre modele są jednocześnie podstawą pod piec. Mamy więc dodatkową funkcję, czyli prezentację świeżo upieczonego chleba. Dodatkowo połączenie garownika i pieca pozwala na lepsze wykorzystanie przestrzeni.

Polecamy Państwu wydajne i proste w obsłudze komory wzrostowe / garowniki produkowane przez ekspertów w tej dziedzinie: firmy Stalgast i Hendi. Znajdują one zastosowanie w punktach gastronomicznych, cukierniach i piekarniach. Podsumowując, komory wzrostu / garowniki są nieodzowne we wszystkim miejscach, które dbają o perfekcyjną jakość wypieków. Stwarzają warunki do elastycznego zarządzania produkcją. Idealnie sprawdzają się również w sytuacjach, gdy znacząco wzrasta zapotrzebowanie na świeże pieczywo lub ciasto. Zazwyczaj tak bywa w okresie przedświątecznym. Co więcej, jakość tak profesjonalnie przygotowanych wypieków zadowoli nawet najbardziej wymagających wielbicieli bułeczek, maślanych rogalików i biszkoptów.

Zapraszamy do kontaktu z naszymi doradcami i polecamy kompleksowe wyposażenie gastronomii, a zwłaszcza szeroki wybór: pieców gastronomicznych, jak i podstaw pod piece i wózków, przyborów i urządzeń cukierniczych i kuchennych oraz wiele innych profesjonalnych akcesoriów.

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się