Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.

Nadstawki gastronomiczne

Przeciętny klient restauracji nie zawsze zdaje sobie sprawę z tego jak bardzo kuchnia profesjonalna różni się od kuchni domowej. Z pozoru obie kuchnie pełnią podobne funkcje, jednak w tej profesjonalnej dzieje się o wiele więcej. Kucharze pracują w niej niemalże jak trybiki w doskonałej maszynie, aby wiele dań powstawało jednocześnie dla dużej liczby gości, a wszystko to odbywa się zgodnie z przepisami HACCP. Ponadto są nie tylko pod działaniem presji czasu, ale też specyficznych warunków, takich choćby jak wysoka temperatura i wilgotność. Stąd też prawidłowo urządzona i wyposażona kuchnia jest bardzo ważna.

Na pierwszym planie są więc urządzenia i ciągi robocze. Według nas ich odpowiedni dobór i rozmieszczenie są podstawą funkcjonalnej kuchni. Ponadto przekładają się nie tylko na komfort pracy kucharzy, ale również na jakość dań powstających w dobrze zaplanowanej kuchni.

Według specjalistów od planowania kuchni w gastronomii doskonałym uzupełnieniem ciągów roboczych są nadstawki gastronomiczne. Po pierwsze można na nich umieścić wiele przedmiotów niepotrzebnych w danym momencie na blacie lub stole. Po drugie są lekkie i proste w budowie. Praktycznie w każdym momencie możemy je przemieścić z miejsca na miejsce.

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się