Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według

Podwójne

Od tego jakie wyposażenie profesjonalnej kuchni zaoferujemy naszemu zespołowi pracowników w dużej mierze będą zależały efekty jego pracy. Wiadomo, że kuchnia dopasowana do potrzeb Szefa Kuchni, a najlepiej wraz z nim projektowana ma niebywały wpływ na sukces biznesu gastronomicznego.

Naszym zdaniem lepiej wybrać od razu wariant wyższego standardu, aniżeli narażać się na wymianę mebli lub dużych urządzeń. Powody są następujące: po pierwsze przestój w prowadzeniu działalności, po drugie jakże niebagatelne koszty z tym związane. Należy też uwzględnić kryterium bezwzględnie narzucające standardy higieniczne, a mianowicie system HACCP wraz ze wszystkimi jego detalami. Oba te fakty, czyli utrzymanie najwyższego poziomu higieny, jak również funkcjonalność nowoczesnych mebli gastronomicznym jednoznacznie wskazują na meble gastronomiczne ze stali nierdzewnej. Tutaj niezbędne będą różne elementy: od zaawansowanych okapów poprzez stalowe ciągi robocze i proste, ale praktyczne podwójne półki wiszące. 

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się