Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według

Stoły wyładowcze

Stworzenie lokalu gastronomicznego działającego z sukcesem to niemałe wyzwanie. Do zaistnienia niemal każdego takiego przedsięwzięcia potrzebna jest wiedza i doświadczenie. Przede wszystkim zaś odpowiednie sprzęt i wyposażenie. Między innymi profesjonalne meble, czyli regały, blaty lub stoły wyładowcze. I choć niektóre osoby w gastronomii nie przywiązują wagi do pomieszczeń zaplecza często okazuje się, że to właśnie ich standard bywa kluczowy. Sala obsługi gości to tylko jedna płaszczyzna natomiast dobrze zaplanowane pomieszczenie kuchni, zmywalni lub magazynu są równie istotne.

Filtruj według

Zgodnie z przepisami w każdym lokalu zastawa, naczynia i wszelkie przybory kuchenne trafiają do zmywarki gastronomicznej. Dlatego ważne jest takie zorganizowanie procesu mycia, aby załadunek, jak i wyładunek naczyń przebiegał bardzo sprawnie. Pamiętajmy, również o tym, że naczynia, w których gotuje się w kuchni profesjonalnej to duże gabaryty. Są ciężkie i nie zawsze wygodne. Dlatego tak ważne jest, aby ich mycie maksymalnie usprawnić. Służą do tego stoły wyładowcze. Są one nie tylko niezwykle stabilne, ale też zapewniają prawidłowy ciąg roboczy. Ustawione blisko zmywarki odbierają czyste naczynia. Przede wszystkim zaś nie wymagają od osoby obsługującej takie stanowisko wielokrotnego schylania się. Wiele modeli stołów jest przypisanych przez producentów do konkretnych modeli zmywarek.

Produkowane ze stali nierdzewnej stoły wyładowcze z naszej oferty są optymalne. Co więcej, ze względu na zróżnicowane wymiary bardzo łatwo przystosować je do konkretnego ciągu roboczego. Nie zużywają się pomimo intensywnego użytkowania podczas wielokrotnego ustawiania na nich ciężkich naczyń kuchennych. Aby zwiększyć ich powierzchnię często na dole instaluje się dodatkową półkę.

Meble specjalistyczne produkowane na potrzeby branży gastronomicznej zapewniają organizację prawidłowych ciągów roboczych. Są również synonimem nowoczesnego zaplecza gastronomicznego. Z pewnością są optymalnym rozwiązaniem przy wyposażaniu profesjonalnej kuchni. Oferują liczne zalety. Po pierwsze ze względu na materiał nie ulegają procesowi korozji. Po drugie mają powierzchnie idealne do utrzymania w sterylnej czystości. Ponadto są stabilne i trudno je uszkodzić podczas codziennych czynności.

Polecamy ten sprzęt z pełnym przekonaniem, bo nie tylko usprawnia pracę, ale też jest wykonany z najlepszego materiału i bardzo solidnie wykończony.

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się