Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleźliśmy produktów.
Filtruj według

Szafy przelotowe

Dbałość o ergonomiczne i funkcjonalne sprzęty oraz meble to w gastronomii kluczowe zadania. Zazwyczaj zarówno do małego jak i dużego lokalu gastronomicznego kupujemy wyposażenie dostosowane do wymogów HACCP, ale też po prostu wygodne w codziennym użytkowaniu i jak najbardziej praktyczne. Wszystkie te starania procentują podczas wykonywania wszystkich rodzajów prac. Dotyczy to wszelkich instalacji na sali obsługi gości, ale też tam gdzie pracuje tylko zespół kucharzy. Z tych względów warto starannie zaprojektować wszystkie pomieszczenia i przemyśleć listę niezbędnego wyposażenia, aby spełniało ono normy i sprzyjało dobrej organizacji pracy. Chodzi tutaj przecież o zapewnienie gościom jak najlepszego serwisu, świadczonego w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Komfort pracy i obsługi jest tutaj bardzo istotnym zagadnieniem. 

Filtruj według

Menu

Ustawienia

Szukaj

Stwórz darmowe konto, aby zapisać ulubione produkty.

Zaloguj się

Utwórz bezpłatne konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zaloguj się